Onze acts

Huisbezoek

Laat Sinterklaas en zijn Pieten bij jou thuis op bezoek komen. In een bezoek van 30 minuten zetten Sinterklaas en de Pieten uw huis op z’n kop met muziek, dans en natuurlijk leuke gesprekken met de kinderen voeren! De duur van het huisbezoek kan in overleg altijd aangepast worden.

Boek nu!

Bedrijfsbezoek

Wilt u Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen op uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Sint en zijn Pieten zullen uw bedrijf bezoeken en er samen met de kinderen één groot feest van maken! Een bezoek van de Sint aan uw bedrijf is standaard 60 minuten. Dit kan in overleg altijd naar uw eigen wens worden ingevuld.

Boek nu!

Schoolbezoek

Sinterklaas en zijn Pieten komen ook graag bij u op school langs. Ook daarin kunnen wij veel voor u betekenen. Helemaal naar wens van de school of in overleg met ons, alles is mogelijk! Eventueel gecombineerd met een Groot Pepernotenfeest behoort ook tot de mogelijkheden. De duur van het bezoek spreken wij graag met u in overleg af en kunnen we in variëren. Neem daarom gerust contact met ons op!

Boek nu!

Het Grote Pepernotenfeest

Dit jaar een keer geen standaard Sinterklaasfeest maar echt een super groot Pepernotenfeest? Dan viert Sinterklaas graag met u het Grote Pepernotenfeest! Een groot feest met professioneel geluid, licht, DJ piet en Zangpiet, veel dans en muziek en natuurlijk het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Dit kan op uw bedrijf of op een andere locatie. Wij denken daarin graag met u mee! Het Grote Pepernotenfeest duurt 75 minuten.

Bij elk bezoek neemt Sinterklaas en zijn Pieten genoeg snoepgoed mee voor uw bezoek!

Natuurlijk kunnen we alles naar uw wens invullen. Ook kunnen we meedenken in de vorm van andere Sinterklaasbezoeken zoals Kleurpieten, Balonnenpieten, Sminckpieten. Of ook in andere facetten zoals catering, shows voor volwassenen of ander soort aanvullend entertainment. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boek nu!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op